On hem de comprar un bon matalàs?

Quan ens llevem emboirats i passem un mal dia per culpa del matalàs, el primer i el més lògic és pensar que el matalàs ha arribat a la seva fi. És en aquest moment que ens arriben els dubtes sobre quin matalàs serà el més adequat per a mi i la meva parella, i on podré comprar-ne un sense enganys.

El primer que se’ns pot ocorrer és buscar informació per internet, però la sobreinformació ens torna bojos i més confusos que mai, sovint els fòrums estan fets pels propis fabricants, que lògicament aconsellen més els seus matalassos que els de la competència que solen tenir molts defectes, també trobem pàgines que ens informen d’un matalàs perfecte per a tothom, com si tothom fos igual, amb la mateixa esquena, els mateixos pesos i els mateixos problemes.

Per internet, acabarem creient que el matalàs ideal ha de tenir 10 cms de vesc + 3 cm de vesc “fresqueta” + 18 cms d’HR + 3 cm d’Air System o alguna cosa semblant i que l’alçada del matalàs sigui de 23 cms, no em quadren els números sembla que les matemàtiques han canviat per a alguns venedors “xarlatans”. Després d’estar més perdut que mai on he d’anar?

¿assisteixo a uns d’aquests viatges baratets on em vendran un matalàs d’escuma enrotllat que et cura tots els mals per tan sols 3000 €? NO!

¿Espero que em truquin per telèfon i vingui a casa meva un venedor agressiu que em farà comprr el matalàs perquè em regali un collarí, un protector de llana, una vaixella, un televisor i una enciclopèdia? NO!

Puc anar a botigues on hi ha un rètol molt gran on sempre venen al 70% i venen matalassos de visco de 1 cm a 1000 € però rebaixat a 300 €, quan normalment val 100 € en altres botigues? NO!

O en cadenes de matalasseries molt boniques on els matalassos brillen com si fossin d’or, fets per dissenyadors de moda aparentant ser matalassos de luxe, quan per dins són matalassos de gamma mitjana / baixa i que ens costen 1.000 € però que per dins no valen ni la meitat? NO!

On he d’anar? Sembla difícil l’elecció, però la veritat és que és més fàcil del que et penses!

Els matalassos i les bases has de comprar-la a les botigues de tota la vida, on el matalasser professional t’assessorarà el que realment necessitis, sense pagar més ni menys del que realment et convé. El matalasser professional en sap més per la pròpia experiència dels seus clients que pels estudis de màrqueting d’altres. L’autèntic matalasser professional escolta, analitza i deixa als seus clients completament satisfets, fent que aquests estiguin contents i repeteixin sempre, gràcies a la sinceritat i honestedat el seu negoci perdura amb els anys.