Canapè Jumbo XXL

Canapè de fusta abatible amb 34 cm de capacitat per complementar el teu dormitori augmentant espai com un armari més.

Pots guardar sota el teu llit articles de gran volum com a maletes, edredons, esquís,etc amb un ampli bagul de fàcil accés gràcies a la seva obertura frontal o lateral.
La seva consistent tapa està fabricada amb tauler d’1 cm. amb estructura metàl·lica de 40X30X1mm.Està entapissada en teixit tridimensional per a la seva màxima transpiració millora la durabilitat del matalàs i elimina la humitat corporal generada durant la nit. Al mateix temps està reforçada amb una barra anti-cormabent en el lateral de 120cm.
El calaix es fabrica en fusta melamínica de 20 mm de gruix acabat en 4 cantoneres macizadas per construir un bagul consistent amb un element estètic senzill i elegant. El sistema d’elevació de la tapa està format per pistons hidràulics resistents que ens permeten una obertura fàcil i un còmode accés al contingut. El fons del bagul és de tauler melamínic de 16mm directe a terra oferint una gran resistència i durada.
Àmplia gamma de colors per combinar amb el teu dormitori.Tirador de fusta a joc amb el color del canapè per a la seva fàcil elevació.
Arc metàl·lic col·locat en la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.
Fàcil neteja en utilitzar un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.
Es fabrica en totes les mitjanes estàndard i és possible realitzar mesures especials sota comanda en ample, llarg i fins i tot en profunditat.
Alçada total 41cm.en mides de 160 i 180 cm d’ample el canapè sempre es fabricarà amb paret central doble amortiment i tapa partida, això ens garanteix un canapè de gran resistència i llarga durada. El frontal als peus serà una peça única aconseguint un gran acabat estètic i elegant.

Garantia 2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya.

Category
Canapès