Matalàs Viscoelàstica Aro Proconfort

Matalàs viscoelàstic  amb textura ferma i consistent sense perdre adaptació. Gran confort gràcies al doble acabat de visco en nucli i encoixinat. Garanteix una agradable i ergonòmica estirada per a tot tipus de dorments amb diferents corpulències.
Respecta la postura ergonòmica en zona lumbar amb un toc de fermesa sense sensació d’atrapament, ideal per millorar la mobilitat necessària durant el descans nocturn.
• Fermesa mitjana-alta amb adaptació ergonòmica
• Nucli consistent d’alta densitat i resistència
• Adaptable a qualsevol base pel seu acabat en teixit tridimensional

NUCLI

1-Teixit  Strech encoixinat  tapa/tapa.

2-1,5cm. Viscolàstica 55kg/m3.

3-1,5cm. Soport  extra suau 25kg/m3.

4-4cm. de Viscoelàstica 55kg/m3.

5-16cm. HR 32kg/m3. Estructura cel·lular en forma de niu de abella, màxima  transpiració i higiene.

6-Encoixinat  fibra.

7-Teixit  tridimensional, màxima transpiració.
Descripció llarga
Matalàs de fermesa mitjana- alta que recull de forma adequada les parts més prominents de la morfologia corporal. La seva consistència combinada amb l’adaptació viscoelástica aporten un equilibrat soport adequat per a un correcte descans.
El seu nucli consistent d’alta densitat permet una llarga durada amb un jaç sense inclinacions ni moviments cap al més corpulent de la parella de durmientes.
La combinació de visco i hiper-soft extra suau com a primer contacte més la visco del nucli garanteix un acollidor descans amb una correcta una alineació dels discos intervertebrales.
El seu teixit 3D permet col·locar aquest matalàs en qualsevol tipus de base ja sigui somier o canapè millorant la seva ventilació en la part inferior.
Es pot fabricar en qualsevol medina especial fins i tot en gruix.
Certificat Hygcen
Garanteix que el producte està lliure de citotoxicidades i és apte fins i tot per a ús hospitalari i sanitari.
Certificat oeko-tex-100 classe 1
És l’etiqueta ecològica en la qual se certifica l’absència de substàncies nocives. Confirma que cap dels elements amb els quals està fabricat (espumaciones) representa un perill potencial per a la salut. La classe I compleix les màximes condicions de l’estàndard d’articles per a bebè, amb el que la garantia de salut queda assegurada.

Category
Matalassos, Viscoelàstic