Matalàs Cotton Proconfort

Matalàs viscoelàstic amb la fermesa més valorada pels nostres clients. La textura mitja –ferma s’adapta a diferents tipus de durments eliminant la sensació d’atrapament que ofereixen molts matalassos de visco.
L’encertada fermesa ajuda a respectar la postura ergonòmica i millora la mobilitat durant el descans nocturn. El nucli distribueix cinc zones d’adaptació respectant maluc i espatlles amb diferents textures.

  • Fermesa mitjana amb agradable confort i adaptació ergonòmica
  • Reforç perimetral millorant l’asseguda i aportant seguretat
  • Teixit en cotó 100% fresc i transpirable amb tacte agradable i flexible

 

NUCLIMat-COTTON_capes

1-Teixit strech primera qualitat. Encoixinat amb 1 cm. viscoelàstica i fibra siliconada soft.

2-Viscoelàstica 3 cm de 50 kg/m3.

3-Nucli HR soft Pur 18,5 cm 28 kg/m3.

4-Teixit 3D encoixinat en fibra siliconada soft.

Matalàs ergonòmic amb una fermesa mitjana que agrada a diferents tipus de persones per la seva adaptació consistent, sense la sensació d’absorció que trobem en un altre tipus de viscoelàstics.
Aquest matalàs recull de forma adequada les parts més prominents de la morfologia del durment, ajusta maluc i espatlles sense fer un motlle complet de la figura corporal. Aconsegueix eliminar punts de pressió amb un equilibrat soport proporcionant la sensació de seguretat i la de confort.

Garanteix la independència de jaços sense inclinacions ni moviments cap al membre de major pes de la parella.
L’encoixinat combinant visco i fibra siliconada ens transmet un primer contacte acollidor i confortable, trobant en ràpida progressió la consistència de la visco i del HR softpur-Max. Aquest encoixinat de suau textura aporta transpiració i una ràpida evaporació de la humitat.
El nucli diferencia cinc zones diferenciades de fermeses per ajustar l’adaptació a coll, cintura, maluc i cames per obtenir una adequada alineació dels discos intervertebrales i regular de forma correcta el flux sanguini i el repartiment de pressions.
El seu reforç perímetral d’alta densitat reafirma l’asseguda i retorna el cos cap a l’interior eliminant la sensació de caure del llit com ocorre en altres matalassos viscoelàstics que no tenen final.
Es pot fabricar en qualsevol mida especial fins i tot en el gruix.
Garantia 3 anys. Fabricat a Espanya per Karibian per Proconfort.
Certificat CETIPUR
Garanteix amb els més alts estàndards que els materials utilitzats dins del procés productiu estiguin exempts d’una llarga llista d’elements considerats perjudicials tant per a la salut de les persones com per al medi ambient.

Category
Matalassos, Tecnològic