Matalàs Nanobiònic Proconfort

El matalàs viscoelástic Nanobiònic està especialment indicat per a esportistes o persones amb una rutina diària d’elevat esforç físic a causa del seu treball o per condicions personals.
L’avanç en tecnologia aplicada al món del descans ens descobreix el Nanobiònic com a recuperador de l’energia corporal mentre dormim plàcidament. Amb la fricció mitjançant el moviment nocturn, el teixit del matalàs desprèn ones d’energia infraroja que en penetrar en el nostre organisme regenera els teixits corporals amb major rapidesa.
• Millora i accelera la recuperació física per a persones amb un alt desgast físic
• Aconsegueix un somni reparador i saludable
• Confort i fermesa gràcies a la viscoelástica biovegetal perfilada.

Mat-Nanobionic_capesNUCLI
1-Teixit strech primera qualitat encoixinat amb capes de fibra i viscoelàstica de 50 kg/m3, incorpora tractament Nanobiònic.
2-Perfilat Biovisco de 50 kg/m3 que permet la circulació d’aire i proporciona un tènue i relaxant efecte micro massatge.
3-Nucleo HR 30 kg/m3.
4- Teixit strech primera qualitat encoixinat amb capes de fibra.
Necessitem estar preparats cada nou dia sobretot en persones amb un alt rendiment físic i per a això un descans reparador és fonamental.
Els matalassos amb tecnologia Nanobiònic poden restablir, regenerar i recarregar el teu cos per sobre del 99% de tornada en Energia Infraroja. Després d’avaluar els beneficis de l’efecte Nanobiònic en un estudi objectiu en dormir en un matalàs Nanobiònic durant 7 dies s’obtenen els següents resultats:

 • Ajuda a agafar el son més ràpidament.
  • Si es desperta durant la nit es torna a dormir de forma més ràpida.
  • Manté un microclima ideal per al cos.
  • Major qualitat del somni reparador de forma evident.
  • Sensació de major descans en aixecar-se.
  • Millora i accelera la recuperació física .

Després d’aquests resultats s’obté el Premi European Business2014/2015 a la Innovació.
Aquest matalàs aporta una adequada transpiració per mitjà del seu nucli perfilat de Biovisco de viscoelástica que permet la circulació de l’aire i proporciona un tènue i relaxant efecte micromasaje. La composició d’aquest material en la seva fabricació s’ha substituït part de la matèria primera per oli vegetal renovable. Juntament amb el Biovisco s’utilitza un bloc de suport ferm dotant al matalàs d’un alt grau de confort, fermesa i indeformabilidad.

Garantia 2 anys. Fabricat a Espanya per Macotoya

Category
Matalassos