Matalàs Pedra Proconfort

El nostre matalàs de làtex 100% garanteix un suport anatòmic, amb una resposta dinàmica al moviment corporal sense pressions facilitant els canvis de postura. Les seves 7 zones d’adaptació equilibren cap, espatlles i maluc per mantenir els discos intervertebrales en una posició ergonòmicament correcta. Les qualitats naturals pròpies del làtex ens garanteixen obtenir un matalàs on no s’acumulen àcars i no proliferen ni bacteris, ni fongs.
• Nucli Silhouette que garanteix un repartiment progressiu del pes corporal
• Perfilaciones verticals i canals horitzontals per a una constant circulació d’aire
• Fermesa i adaptació amb facilitat de moviments

 

NUCLIMat-Pedra-silhouette_capes

1-Teixit strech primera qualitat encoixinat fibra.
2-Funda interior cotó.
3-Nucli làtex 100/100 18 cm.
4- Funda interior cotó.
5-Teixit strech primera qualitat encoixinat fibra.

 

 

Les 7 zones de diferent fermesa milloren l’ergonomia necessària per obtenir un descans saludable. Les propietats del làtex són l’elasticitat i la gran capacitat de flexió ideal per adaptar-se a les corbes corporals el que sens dubte suposa el complement òptim per a llits articulats.
No confondre el concepte d’elasticitat amb la idea de dormir en un matalàs tou. El matalàs de làtex amb nucli Silhouette té gran consistència per a persones de pes però sense la rigidesa un altre tipus de materials. La seva gran capacitat de flexió aporta un lleuger rebot que ajuda i millora el moviment el que converteix a aquest matalàs en un jaç ideal per a persones d’edat avançada o que no els agrada la sensació absorbent de les viscos.
El matalàs Silhouette ha estat concebut segons les recomanacions del Ergonomie Institute de Munic adaptant les possibilitats tecnològiques més avançades disponibles en l’actualitat.
El disseny del dibuix de superfície del nucli presenta un perfil de drenatge que facilita l’eliminació de la humitat excessiva a través de les perfilaciones verticals unides als canals de ventilació horitzontals. Aquest sistema cross-link crea un sistema de bombament en quatre dimensions per reduir la calor i mantenir el matalàs fresc i ventilat.
El matalàs de làtex requereix una base adequada per aprofitar les seves qualitats. Aconsellem col·locar un somier amb làmines estretes sense molta separació entre si per repartir el pes corporal.

En cas de canapè existeixen models amb somier especialment indicats per al matalàs de làtex.
No col·locar en base tancada ja que no compliria les indicacions del fabricador per al manteniment de la garantia.
Tenen certificació Oeko-Tex standar 100 classe 1 tant el nucli com el teixit.

CERTIFICACIÓ EUROLÁTEX
Aquest certificat garanteix el correcte control de qualitat en el procés de vulcanització del nucli del làtex evitant la presència d’agents volàtils i un procés de rentat adequat per obtenir un acabat higiènic correcte.
CERTIFICAT OEKO-TEX-100 CLASSE 1
És l’etiqueta ecològica en la qual se certifica l’absència de substàncies nocives. Confirma que cap dels elements amb els quals està fabricat (espumació) representa un perill potencial per a la salut. La classe I compleix les màximes condicions del estàndard d’articles per a nadons, amb el que la garantia de salut queda assegurada eixit.
Garantia 5 anys. Fabricat a Espanya per Somma Confort.

Category
Matalassos, Làtex