Matalàs Nou Spring Proconfort

Matalàs de molles ensacades i viscoelástica amb adaptació i confort gràcies a un gran encoixinat que garanteix fermesa i resistència. El nucli de molles independents proporciona una flexió sense rebot amb l’absència de sorolls, llibertat de moviments i independència de jaços aconseguint mantenir les seves prestacions al llarg del temps.

NUCLIMat-Spring_capes

1- Teixit superior Ras encoixinat viscosa.
2-2 cm viscoelàstica.
3-Hr 30 kg/m3.
4-Núcli molles ensacades.
5- Hr 30 kg/m3.
6- 2 cm viscoelàstica.
7- Teixit superior Ras encoixinat viscosa.

 

Un matalàs de molles ensacades ens proporciona una correcta adaptabilitat, un moviment fluït amb absència del típic rebot del matalàs de molles tradicional. Aquest tipus de carcassa ajuda a mantenir una independència de jaços en un mateix matalàs al no patir inclinacions cap al membre de més pes.

Un gran avantatge afegit suposa tenir màxima transpiració amb la cambra d’aire que configura el nucli aportant una gran ventilació interior en cada moviment.
Aquest matalàs és ideal en persones de cert pes que busquen una tombada molt estable i consistent. Al mateix temps ho recomanem en persones d’edat que es beneficien del confort dels seus materials però no es troben atrapats amb problemes per girar-se com ocorre en un altre tipus de matalassos.
El bloc amb tractament tèrmic anti oxidació de la molla de 1,8mm constitueix una sustentació de qualitat sense possibles deformacions. L’interior es complementa amb capes superiors d’alta densitat que milloren el confort i la durada .Aquesta combinació dels materials evitarà que a curt termini puguem notar la molla a l’estirar-nos com ocorre en matalassos amb poc grossor de encoixinat.
La principal característica de la carcassa de molles independents consisteix que la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella de forma independent.
Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d’una base estable on realitzar un suport total. És a dir, els buits entre làmina i làmina d’un somier convencional són massa amplis per sostenir el diàmetre de cada molla realitzant un fals suport que reduirà la vida el matalàs. Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, tapizadas, canapès abatibles o rígids .
Garantia 2 anys. Fabricació espanyola per Somma Confort.

Category
Matalassos