Matalàs Viscoelàstica Bàrbara Proconfort

Aquest matalàs viscoelàstic ens aporta una fermesa mitja-alta amb un acolliment confortable alhora que consistent.
Acabat desenfundable amb funda exterior fabricada amb teixit Strech amb un 20% de viscosa i fibra natural per millorar la transpiració. El teixit aporta suavitat i conté cremallera i nanses cosides per fer més fàcil la seva manipulació. La funda interior de cotó preserva el nucli i disminueix la generació d’electricitat estàtica. És un matalàs amb possibilitats d’adaptar-se a llits articulats perfilant el seu nucli.
• Matalàs ferm acabat desenfundable
• Gran preu amb 6 cm de visco
• Recomanat com a matalàs juvenil per la seva reduïda altura ideal en llits elevats
NUCLIMat-Barbara-Visco_capes

1-Desenfundable, teixit strech de gran suavitat
2-Viscoelàstica 6 cm 50 kg/m3
3-Nucli HR 30 kg/m3.
4- Desenfundable, teixit strech de gran suavitat.

 

 

Aquest matalàs viscoelàstic està acabat amb una funda flexible i còmoda sense encoixinat reduint així la seva alçada a 20cm. Aquesta mesura ens va bé per espais reduïts com a lliteres, llits elevats, o uns altres on la necessitat d’un matalàs amb poca elevació és indispensable. Aquesta característica el fa ideal com a matalàs juvenil adaptable a qualsevol tipus de llit.
El seu acolliment ferm agrada als durments que aprecien un llit amb consistència. Els 6 cm de visco proporcionen l’adaptació adequada sense perdre fermesa. Té la densitat convenient per considerar-se un nucli resistent i durador.
La seva funda amb cremallera en tot el perímetre està fabricada en materials naturals per augmentar la capacitat de transpiració amb un tacte suau i agradable.
Aquest matalàs permet adaptar-se a llits articulats realitzant una perfilació (sota comanda) en la part inferior del nucli, ajustant les zones de flexió als plans articulables del somier. Consistència i fermesa que és molt valorada per persones d’edat avançada que necessiten un llit articulat i busquen un matalàs amb fermesa que no pesi i articuli amb facilitat.
Aquest fabricant ens permet realitzar qualsevol mesura especial ja sigui en ample o llarg.

Category
Matalassos, Viscoelàstic