Matalàs Viscoelàstica V-418 Proconfort

Matalàs viscoelástic amb fermesa i adaptació gràcies al seu consistent nucli i la seva doble capa de visco. L’elasticitat del seu encoixinat no impedeix el moviment ni produeix sensació d’atrapament. Perfecte suport en zona lumbar equilibrant la postura ergonòmica adequada per a un correcte descans nocturn. Dos possibles acabats en teixit , un elàstic Strech o un teixit intel·ligent bio-ceràmic que realitza una recuperació cel·lular per mitjà de l’energia infraroja.
• Equilibri perfecte entre adaptació i fermesa
• Independència de jaços fins i tot amb diferents pesos en la parella
• Adaptable a llits articulats amb opcions de fundes

Mat-VISCO-418_capes

1-Teixit Strech encoixinat tapa/tapa.
2-1,5cm. Viscolástica 55kg/m3.
3-1,5cm. Suport extra suau 25kg/m3.
4-6cm. de Viscoelástica 55kg/m3.
5-14cm. HR 32kg/m3. Estructura cel·lular en forma de niu d’abelles, màxima transpiració i higiene.
6-Encoixinat fibra.
7-Teixit tridimensional, màxima transpiració

 

Un preu mitjà amb una alta qualitat on la fermesa s’uneix al confort de forma equilibrada. Persones de diferents masses corporals i morfologies troben una postura ergonòmica relaxada però consistent.
Si escull l’acabat en teixit Bio-cerámic àmplia les qualitats del matalàs gràcies a les noves tecnologies.
El teixit biocerámico del’encoixinat, capta i emet infraroig mitjà i llunyà (FIR) al nostre cos, el qual posseeix multitud de propietats avalades per centenars d’estudis científics i metges d’evidència clínica en la millorança de multitud de patologies. El nostre descans nocturn repara i regenera teixits.
Destaca també l’efecte antiinflamatorio i analgésico, derivat del propi augment de la vascularizació. Disminueix les males olors a causa del seu poder bactericida, reduint el nombre de colònies bacterianes, que són les que produeixen la mala olor.
Possibilitat de diferents acabats en funda amb cremallera per adaptar a llits articulats. Sistema pantalons o papallona per combinar la necessitat d’un llit articulat en un sol jaç.
Fabricació nacional amb 2 anys de garantia. OLDSAN

Category
Matalassos, Viscoelàstic